Eltérni, felvállalni, egyéninek lenni, merni, hinni, boldognnak lenni.

Dharma LélekKözpont

Dharma LélekKözpont

Melyik oldalon állsz?

Irigység keltette energiahullámok

2016. február 16. - Dharma LélekKözpont

Az irigység az emberek egymás iránti érzelmének, viselkedésének és gondolatainak meghatározója.
Akiben az irigység szikrája van, elindít különféle negatív hullámokat magából. Csakhogy ezek a negatív hullámok nem biztos, hogy arra irányulnak, aki felé szánja a delikvens, de hogy saját magában elindítja, az bizonyos.
Az irigység fakad az ismeretlenből. A legnagyobb hiba, nem ara törekedni, hogy megismerjük a másikat, hanem vélhető dolgokat kreálni róluk.
Az irigység minden esetben abból fakad, hogy önértékelési problémáik vannak. Hiszen olyan dolgokat látnak a másik emberben, ami belőlük hiányzik. (Például pozitív családmodell, szűkebb- tágabb pozitív kapcsolatrendszer, értékes pozíció, anyagi biztonság, stb.)
Az irigység, mint minden más érzelem, energiahullámokat indít el, akár egy kavics, ahogy a tóba dobják. Ez a hullámsorozat adja tovább az egyre növekvő energiát, s miután elérte a tetőfokot, szépen lassan elcsendesedik.
Az irigyelt ember pozitív hullámokat kelt, ami miatt a negatív hullámokat keltő gondolatok visszaszorulnak, és minden esetben visszajutnak a kiinduló pontra, amely aztán folytonos rombolást végez a negatív önértékelésű irigy embereken.
Ellenben a pozitív gondolkodású ember energiái folyamatosan nőnek, hiszen a negatív energia, ami felé árad és hullámokat kelt, egyesülve újabb és újabb pozitív energiává válik. Ezeket az embereket hatalmas erős energia fal védi meg a külső negatív behatásoktól.
Ennek tükrében képzeld el magad, hol állsz. A pozitív, védelmező energiaburokban, vagy a róluk visszacsapódó negatív energiaspirálban.


Ha nem tudsz reális lenni, érezd a gyomrodban. Egyszerű gyakorlat:


Valamit tettél mással. Azt hitted jót, ennek ellenére titkolnád. Aztán kiderül, amit te megtudsz. Ha összeszorul a gyomrod, negatív helyen állsz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://paraapara.blog.hu/api/trackback/id/tr618394892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása